Vill du synas på google?

Google är den största sökmotorn som idag finns tillgänglig och används av flest personer världen över. Därför har det blivit ett måste bland hemsidor att synas på Google. Om du går in på wordpress google rank tracker, kommer du att upptäcka ett program som gör det möjligt för dig att anpassa din hemsida, så att du syns ännu mer bland sökresultaten. Du kan även se din position i förhållande till dina konkurrenters, samt testa dina sökord och se hur många resultat de ger i månaden. Sist men inte minst kan du addera hur många sökord som du vill för att göra dig synlig.

This entry was posted on Thursday, August 20th, 2015 at 12:01 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply